Archív noviniek február 1998 - október 2000 :
Tieto texty boli písané v období, ktoré je uvedené pri každej novinke, preto niektoré informácie nemusia byť správne a presné, vzhľadom na zmeny ktoré sa uskutočnili v ďalšom období.

22. október 2000

V najnovšom čísle týždenníka Markíza si môžete prečítať ako krstil Team album 7edem 17.10.2000 v pražskom klube Mecca.

17. október 2000

Minulý piatok dokončil Paľo Habera nový album pesničiek o láske. Bude sa volať Boli sme raz milovaní a vyjde v polovici novembra 2000. Budú na nej pomalé až stredne rýchle pesničky všetky o láske, nebudú to čisto len slaďáky. Bude obsahovať 12 pesničiek + 1 bonus duet s Luciou Bílou Skus jenom žít. Všetky otextoval Daniel Hevier. Na platni hrali známe muzikantské osobnosti Juraj Tatár (klávesy), Henry Tóth, Martin Gašpar (gitary), Emil Frátrik (bicie) a Michal Záček (flauta). Platňa vyjde u vydavateľstva Universal Music. V najbližšom čase by sa mal natočiť aj nový videoklip k tejto platni, zatiaľ sa však nevie na ktorú pesničku. Dôležitá informácia pre priaznivcov z Českej republiky, tento nový album vyjde v Českej republike až na jar 2001.
Na albume budú tieto pesničky v tomto poradí :

 1. Kým pri mne spíš
  2. Boli sme raz milovaní
  3. Dvíhaj k hviezdam tvár
  4. Keď dievča ti dáva kľúč
  5. Príď ma nájsť
  6. Čierne labute
  7. Prečo krásne ženy trápia nás
  8. Prvé ráno
  9. Raz ťa objavím
10. Vietor v dlaniach
11. Umrieme na lásku
12. O lásku sa musíš báť
13. Zkus jenom žít (bonus - duet s Luciou Bílou)

Dnes je v Prahe v Clube Mecca krst albumu 7edem od Teamu, čiže od dnes si budú môcť kúpiť album 7edem aj priaznivci z Českej republiky.
Čo sa týka koncertov, ako Paľo hovorí, nie sú zatiaľ isté, tohto roku už však asi nebudú. Paľo sa však občas objaví na sólových vystúpeniach na rôznych akciách.
Isté sú koncerty na Morave 21., 22. a 23. decembra 2000 v Zlíne, Brne a Boskoviciach.
Na stránke som trochu prerobil stránku s videoklipmi, k článkom som pridal starší rozhovor s Paľom Haberom z denníka Práca zo dňa 29.mája 2000.


25. september 2000

Paľo Habera by mal na budúci rok hrať v muzikáli Hamlet titulnú úlohu. Bližšie informácie v článku z Národnej obrody.
Začína sa hlasovanie v ankete Slávik 2000. Ak ste fanúšikmi Paľa Haberu, podporte ho svojim hlasom v ankete. Anketové lístky nájdete vo vybraných denníkoch a časopisoch. Podrobnejšie informácie si môžete prečítať aj v tomto článku z Národnej obrody.
Najbližšie sa Team, ako aj ďalšie skupiny a interpreti predstavia na koncertoch proti drogám s názvom Nad vodou v piatich mestách na Slovensku a 7.10.2000 o 17:00 hod. aj na obrazovke TV Markíza
Často kladenou otázkou sú koncerty. Vie sa len, že budú. Konkrétne termíny a ani miesta zatiaľ nie sú známe. Keď budú známe uverejním ich na tejto stránke.
Hudobné vydavateľstvo Forza v týchto dňoch vytlačilo nové podpiskarty Paľa Haberu, aj s adresou tejto stránky www.habera.sk, zatiaľ ju však nemám k dispozícii.
K článkom na stránke som pridal rozhovor s Paľom Haberom o motorkách pre časopis Svet MOTOcyklov 7/2000 a rozhovor o dovolenkách pre Národnú obrodu z 11.8.2000.


18. september 2000

Konečne je už známy dátum krstu albumu Team 7edem v Českej republike. Tentoraz je to už na 100% 17.októbra 2000 v Prahe v Clube Mecca.
Nový duet Paľa Haberu a Lucie Bílej sa volá Zkus jenom žít. Zatiaľ ani Paľo Habera nevedel povedať či sa objaví na jeho novom CD.
Tento týždeň by som mal mať novú oficiálnu podpis kartu Paľa Haberu, kde bude aj adresa tejto stránky www.habera.sk. Keď ju budem mať, ukážem ju na stránke.

7. september 2000

Dátum krstu albumu Team 7edem v Českej republike sa opäť mení. Zatiaľ sa presne nevie kedy bude. Keď sa to dozviem dám vám vedieť.
Z noviniek som za dozvedel, že Paľo nahral nový duet s Luciou Bílou. Nič bližšie o tom zatiaľ neviem.
Do fotogalérie som pridal zopár nových fotiek Paľa Haberu, ako aj fotky z krstu albumu 7edem.

24. august 2000

Dôležitá zmena! Krst albumu Team 7edem bol preložený zo 14.9.2000 na nový dátum 21.9.2000 a zmenilo sa aj miesto krstu. Krst sa bude konať v clube MECCA.
Podľa informácií zo serveru music.sk 11.septembra 2000 vyjde v reedícii prvý album skupiny Team.
Nový článok o albume 7edem si môžete prečítať na internetovej adrese českého denníka Slovo.
Opravil som aj rubriku Akordy, kde pribudli niektoré nové akordy.
Medzi články som na stránku pridal rozhovor s Paľom Haberom pre Ženský magazín 7/2000 a taktiež rozhovor pre hudobný mesačník Muzikant Jún 2000.
Nedávno mi prišiel email, ktorý vám chcem dať prečítať, píše sa v ňom o zážitkoch z koncertu Teamu na Dni otvorených dverí v Markíze 19.8.2000. Ak sa zúčastníte podobných akcií, budem rád ak mi napíšete o Vašich postrehoch a zážitkoch.

Čau čau kámo!
  Zdravím Tě poněkud neobvykle od nás z Moravy, protože jaksi nevím, jak se vlastně jmenuješ. Tak se za to na mne prosím nezlob. Chtěla bych napsat pár vět k otevřeným dveřím Televize Markíza, které proběhly teď v sobotu 19.8.2000. Měla jsem to štěstí, že jsem mohla být mezi návštěvníky. Já ani kamarádka jsme dovnitř nešly. Těšily jsme se na ten obrovský koncert, který nás pak ani špetkou nezklamal.
        13.30 hod začala Deka live a mezi hosty jako např. Tublatanka, Iné Kafe, IMT Smile, Nuda, Horkýže Slíže, PS a dalšími, se samozřejmě objevili i kluci z Teamu. Neviděla jsem je takhle pohromadě už šest let, takže jsem se na tu starou dobrou partu o to víc těšila. Kluci zahráli "Krátke lásky" a bylo vidět, že jsou i po letech tím Teamem, kterým byli. Srandičky a narážky, to bylo jejich!
        Po skončení Deky se losovaly ceny, které vyhlásila Markíza a pak ještě následoval minikoncert Roba Opatovského, Teamu a IMT Smile. Každý interpret hrál tři písničky. Kluci z Teamu tak přidávali ještě "Vojny mužov so ženami", "Všetko bude dobré" a "Reklamu na ticho". Bylo 39°C vedro, pořádatelé nás neustále kropili vodou, ale musím říct, že to stálo zato nechat si trochu spálit záda a prožít tu báječnou atmosféru tohoto markízáckého koncertu. Slovenská scéna prostě hrát a zpívat umí!!!
        Všichni účinkující byli v dobré náladě a pohodě, kterou přenášeli na nás a snad i my na ně. Jinak - když mi to čas dovolí, plavu po Palinových stránkách, které tvoříš a musím říci, že fakt dost dobře. Až zase prožiju nějakou akci, dám vědět. Pokud by´s někdy něco potřeboval a bylo to v mých silách, pak se klidně ozvi. Teamu fandím už 10 let.
 Zdraví Tě - Barča - agriservis@avonet.cz


16. august 2000

Najbližšie môžete vidieť Paľa Haberu v sobotu 19.augusta 2000 na Dni otvorených dverí TV Markíza, kde poobede vystúpi spolu so skupinou TEAM.

9. august 2000

Stáli návštevníci tejto stránky si určite všimli zmenu systému menu a dizajnu stránky. Dúfam, že sa Vám táto zmena páči. Postupne sa bude prispôsobovať celá stránka danému dizajnu. Uvítam aj Vaše názory, nápady a pripomienky ku stránke, ako obsahu, tak aj vzhľadu.
Do fotogalérie som pridal titulnú stranu z mesačníka Ženský magazín, na ktorej je Paľo Habera.

7. august 2000

Kto bol na sobotňajšej akcii Rádia Koliba Ahoj leto Nescafé 2000 v Poprade, určite neoľutoval. Po raňajšom neistom počasí sa počasie umúdrilo a o 15:00 to začalo. Vystúpenie skupín a spevákov bolo dosť obsiahle, a skoro každý mal zhruba hodinu na koncert. Po vystúpení skupiny IMT Smile a po dlhej príprave aparatúry (príprava skoro pol hodiny) sa konečnej o pol noci predstavil Team, ako posledná kapela a čerešnička na šľahačke.. Na úvod spustili pesničku Óda (...na tie cesty po tele). Zahrali väčšinu svojich najväčších hitov (Reklama na ticho, Malá nočná búrka, Som v tom, Pieseň pre nesmelých, Prievan v peňaženke, Severanka, Držím ti miesto, Ženská menom panika, Život je nuda, S tebou bez teba, Poď sa mi snívať, zahrali dve nové pesničky z albumu 7edem Krátke lásky, Vojny mužov so ženami a nakoniec si spolu s publikom zaspieval pesničku z druhej sólovej platne Kým ťa mám. Podľa odhadov sa na koncerte zišlo asi 8 tisíc ľudí. Celé sa to skončilo o štvrť na dve nad ránom.
Po koncerte som sa stretol s Paľom Haberom a ten mi potvrdil, že novú sólovú platňu s love songami má odovzdať vydavateľovi 15.októbra 2000, čiže za taký mesiac po tom by sa mala objaviť na trhu.

3. august 2000

Na podstránke s akordami pribudol akord ku pesničke Týždeň má sto dní.
Nezabudnite prísť v sobotu 5.8. do Popradu na akciu Rádia Koliba Ahoj leto, kde okrem iných vystúpi aj Paľo Habera s Teamom.
Najbližšie môžete sledovať na TV Nova tieto relácie, kde vystúpi aj Pavol Habera :

4.8. 20:00 - Nova
Zlatá hokejka (Anna K, R.Muller, Chinaski, P.Habera ...)
5.8. 20:00 - Nova
Nastupuje Amfora (P.Habera, K.Gott, Patejdl, Žbirka ...)

Ak sa Vám páčia tieto stránky, budem rád, ak si na svoje stránky dáte môj banner. Stačí, ak na svoju stránku pridáte túto časť html kódu :

<center><a href="http://www.habera.sk" target="_blank"><img border="0" src="http://www.habera.sk/Obrazky/Haberabaner.gif" alt="Navštívte oficiálnu stránku Pavla Haberu" width="468" height="60"></a></center>
Navštívte oficiálnu stránku Pavla Haberu


19. júl 2000

Zopár noviniek ohľadom koncertov. Na prelome septembra a októbra sú už isté koncerty v Bratislave a v Martine, ohľadom ďalších miest sa vedú rokovania. Zháňajú sa tiež sponzori koncertov.
5.augusta 2000 vystúpi Team v Poprade na akcii rádia Koliba Ahoj leto. 
Od septembra sa začne veľké promo v ČR, kde podľa ohlasov je veľký záujem o TEAM a 14. septembra by sa mal uskutočniť krst ich CD v Prahe. Dátum ešte tiež nie je na 100 percent, lebo momentálne sa vybavuje vhodný priestor.


11. júl 2000

V časopise Ženský magazín 7/2000 vyšiel rozhovor s Paľom Haberom.
Pomaly sa mi darí opravovať nefunkčné linky na mp3 ukážky. Budem rád, ak nájdete ešte nejaké chyby, ak mi o nich dáte vedieť. 

22. jún 2000

Po problémoch so spojením na túto stránku Vás opäť všetkých vítam a verím, že už sa podobné problémy nevyskytnú. Ako ste si iste všimli, zmenil som trochu design stránok, tieto zmeny budú aj naďalej postupne pokračovať (vzhľadom na nedostatok času nie veľmi rýchlo). Dúfam, že sa Vám to bude páčiť. Ospravedlňte aj niektoré nefunkčné linky na niektoré hudobné ukážky. Ak máte nejaké návrhy, pripomienky alebo ste našli nejakú chybu budem rád ak mi o tom napíšete.
Na stránkach pribudla stránka novej spievanej rozprávky Soľ nad zlato, kde ako už iste viete spieva aj Paľo Habera.

12. jún 2000

Veľký deň tejto stránky - stránka má vlastnú domému www.habera.sk. Tento krok bol plánovaný, avšak pre problémy so spojením na servery xoom.com bol nutný.
Dnes na TV Markíza bol Paľo spolu s Dušanom Antalíkom hosťom v relácii Doma s Markízou. V relácii bol prezentovaný aj nový videoklip k pesničke Krátke lásky. Zostrihaný rozhovor si môžete vypočuť ak si stiahnete tento mp3 súbor (3,6 MB).

5. jún 2000

Do fotogalérie som pridal nové aktuálne fotky Paľa Haberu a Teamu. Pridal som aj niekoľko nových článkov z novín a časopisov.
Paľo momentálne pomal
y začína pripravovať spolu s Jurajom Tatárom album love songov, ktorý by mal vyjsť pred Vianocami 2000. Okrem toho pokračuje v promo kampani po rádiách. Ohľadom koncertov zatiaľ nie je nič známe, zatiaľ je to vo fáze rokovaní a príprav.
V Českej republike vyjde album 7edem podľa informácií od Paľa Haberu až na jeseň 2000.

1. jún 2000

Dnes vychádza hudobno-veršovaná rozprávka Soľ nad zlato na ktorej spolupracoval aj Pavol Habera. V rozprávke Paľo spieva úlohu kráľa, princezné naspievali a nahrali Janka Hospodárová, Zuzka a Soňa Norisové, Miro Noga spieva úlohu šaša - radcu, Miro Džunko spieva princa (člen skupiny The Backwards) a starenku Szidi Tobias (spievala aj na soundtracku Fontána pre Zuzanu 2). Autormi hudby sú Pavol Habera, Július Kinček a Juraj Tatár, o texty sa postaral Daniel Hevier.
Celá rozprávka vychádza v spolupráci produkčného domu Forza a Markízy, a je to prvá
rozprávka v cykle. Ďalšou v poradí bude Snehová kráľovná, ktorá vyjde 6.decembra 2000. Dnes bolo toto CD v areáli Markízy pri príležitosi dňa detí aj pokrstené, na krste samozrejme nechýbali protagonisti rozprávky.
V sobotu nezabudnite sledovať TV Markíza o 21:50 hod., kde bude česko-slovenská súťaž krásy Ria Modelka roku 2000, ktorú bude moderovať aj Paľo Habera a vystúpi tam spolu so skupinou Team.

29. máj 2000

V časopise Život č.23 zo dňa 26.mája 2000 vyšiel rozhovor s Paľom Haberom. Taktiež v najnovšom čísle časopisu Markíza vyšiel rozhovor s Paľom Haberom aj s plagátom skupiny Team.
Trochu som preorganizoval stránku s akordami, pribudli aj nové akordy (aj Krátke lásky z nového Teamu). Doporučujem tiež navštevovať Mumiho hudobný server www.akordy.sk.

17. máj 2000

Na stránku som pridal texty a hudobné ukážky z nového albumu 7edem od Teamu. Dnes na TV Markíza sa v relácii Talent 2000 predstavil Team prvýkrát v televízii so singlom Krátke lásky. Paľo bol tiež členom poroty, a taktiež produkoval dvoch zo súťažiacich.

10. máj 2000

Na servery www.music.sk vyšla recenzia albumu 7edem od Teamu. Ide o recenciu Juraja Čurného z Rock FM Album na tento deň, kde je aj RealAudio prepis relácie, kde sú aj ukážky piesní Vojny mužov so ženami a Šoubiznis je drina.

9. máj 2000

Dnes vychádza nový album skupiny Team 7edem.V  hoteli Holiday Inn v Bratislave prebiehal dnes krst nového albumu Team 7edem. Celá akcia sa niesla v znamení čísla 7, pretože je to v poradí siedmy album Teamu, uplynulo sedem rokov od posledného albumu Teamu a do role siedmeho člena Teamu bol uvedený Julo Kinček, ktorý stál pri Teame ako spoluautor a producent. Akciu moderovala Janka Hospodárová. Na krste sa zúčastnilo  veľa známych osobností okrem iných aj Jana Kirschner a Robo Opatovský.
Dňa 3.júna 2000 bude Paľo Habera spolu s modelkou Adrianou Sklenaříkovou  uvádzať spoločnú súťaž Ria Modelka 2000. V programe okrem Teamu vystúpi  aj speváčka Toni Braxton. Priamy prenos odvysiela TV Markíza a TV Prima.

12. apríl 2000

Blahoželáme Paľovi Haberovi k jeho 38.narodeninám, ktoré má práve v tento deň. Želáme mu veľa pracovných i rodinných úspechov, veľa šťastia a hlavne zdravia.
Do fotogalérie som pridal obrázok z recepcie po vyhlásení ankety Slávik '99, kde je Paľo spolu s Richardom Müllerom.

29. marec 2000

Pavol Habera vystúpi dňa 3.apríla 2000 spolu s ďalšími umelcami na koncerte Umelci a športovci proti drogám v športovej hale Elán v Bratislave. Koncert začína o 19:00 hod.

27. marec 2000

Pridal som hudobnú ukážku mp3 piesne Krátke lásky, taktiež som pridal stránku na nový album 7edem s textom piesne Krátke lásky. Ak chcete počuť celú pieseň Krátke lásky, doporučujem počúvať Rádio Koliba, ktoré má na týždeň výhradné právo na vysielanie tejto skladby, na žiadnom inom médiu ju počuť nemôžete, až po týždni sa bude hrať vo všetkých rádiách.
Znovu som sprevádzkoval Kroniku návštev, teším sa na Vaše komentáre. Ak chcete napísať e-mail priamo Paľovi Haberovi tu je jeho e-mailová adresa : pavol.habera@interway.sk

25. marec 2000

Dňa 9.mája 2000 vychádza nový album skupiny Team pod názvom 7edem. Vychádza u agentúry FORZA, ako ich prvý titul. Texty napísal ku všetkým pesničkám Daniel Hevier, okrem bonusu Všechno nebo nic. Celkový čas albumu je 52:54.
   Tento album sa nahrával dva mesiace v Paľovom domácom štúdiu a bol dokončený 21.marca 2000. Krst CD bude 9.mája 2000 v hoteli Holiday Inn v Bratislave. Celý album bude sprevádzať obrovská reklamná promokampaň spojená s rozhovormi, televíznymi vystúpeniami. Členovia skupiny TEAM budú mať nový image, budú ostrihaní na krátko, Dušan Antalík bude ostrihaný dohola. Album má charakter normálneho pohodového popu, nehrá sa so žiadnymi experimentami. Vyberalo sa z 80 pesničiek a bolo nahratých 17 skladieb, z toho 3 sa na album nedostali. V deň vydania albumu bude na Rádiu Koliba Deň Teamu. Album si budete môcť objednať aj priamo u vydavateľa na adrese :

Zajtra v hitparáde Horeháj Rádia Koliba bude mať premiéru nový singel Krátke lásky, je to taká jemná gitarovka. V pondelok sa majú členovia Teamu fotiť na album a na reklamné billboardy a plagáty.
    29. apríla 2000 sa Paľo zúčastní na vyhlásení Miss 2000 ako porotca. V programe však nevystúpi.
    17. mája 2000 bude v TV Markíza televízna premiéra singla Krátke lásky v programe TV Talent 2000.
    Koncerty sa plánujú na september 2000 vo veľkých mestách, s veľkou show.
Tieto informácie mám priamo od Paľa Haberu, za ktoré mu aj touto formou ďakujem.

14. marec 2000

Na stránky som konečne pridal zvukové ukážky z albumu Zhasni a svieť. Do dnešného dňa sú kompletné ukážky na všetky skladby vyjdené na albumoch, okrem niektorých skladieb z prvého albumu Teamu.

27. február 2000

Už je to presne dva roky, čo existujú tieto stránky o Paľovi Haberovi, preto sa chcem poďakovať všetkým čo prispeli k vzniku týchto stránok, Paľovi Haberovi, a aj návštevníkom týchto stránok za pochvalné maily.
Dnes som na stránky pridal akordy piesní Paľa Haberu.

27. január 2000

Konečne sa mi podarilo dokončiť register piesní Paľa Haberu, s prehľadom piesní podľa abecedy a albumami na ktorých tieto piesne vyšli. Do rubriky Diskografia som pridal novú rubriku Pesničky so skupinou Avion a v nej som pridal text piesne Spočítané máš.  Ak má niekto nejaké nahrávky skupiny Avion, prípadne daľšie texty a informácie, budem rád ak sa s nimi so mnou podelí.
V rubrike Články a rozhovory som pridal rozhovor 33 otázok pre Paľa Haberu z relácie na rádiu Hviezda FM zo dňa 8.1.2000. Čoskoro na stránky pribudnú gitarové akordy piesní od Paľa Haberu a Teamu. Zatiaľ ich nájdete na adrese akordy.miesto.sk.

25. január 2000

V týchto dňoch prebieha nahrávanie nového albumu Teamu, ktorý by mal podľa Dušana Antalíka vyjsť v apríli 2000. Počas Silvestrovského programu 1999 na TV Markíza účinkovali Team v novej zostave s prerobenou piesňou Lietam v tom tiež v štýle skupiny Village People. Boli oblečení presne v štýle tejto skupiny a ich vystúpenie prinieslo veľký úspech u publika. Kompletnú mp3 skladbu Lietam v tom tiež z tohto programu si môžete stiahnuť tu.

22. decembra 1999
-
Nová zostava skupiny TEAM je už známa : spev Pavol Habera, gitary Dušan Antalík, klávesy Milan Dočekal, basová gitara Ivan Válek a zmeny sú na postoch budeníka, kde miesto Ivana Marčeka nastúpi známy budeník Emil Frátrik (nahrával Habera 2, Fontána pre Zuzanu 2) a miesto Bohuša Kantora nastúpi na klávesy Juraj Tatár (hral a aranžoval Svet lásku má, Habera).
V súčasnosti sa robí široká škála piesní, z ktorých sa vyberie 11 až 15 skladieb, ktoré sa začnú nahrávať v polovici januára a CD by malo vyjsť v apríli 2000.

10. decembra 1999 - V časopise Markíza č.50/99 vyšiel rozhovor s Paľom Haberom ako dvojstranový profil. Link na rozhovor najdete tu.

4. decembra 1999 - Paľo sa zúčastnil na predstavovaní nového Audi TT Roadster ako moderátor. Taktiež v piatok vysielala TV Nova program k výročiu futbalového klubu osobností Amfora, kde sa tiež Paľo predstavil, bohužial neviem nič bližšie k tomu, lebo som neskoro prišiel k televízoru.
Dnes na Rock FM Rádiu v športovej relácii sa s Paľom Haberom rozprával Stano Ščepán o vzťahu Paľa Haberu k tenisu. Rozhovor si môžete vypočuť ak si stiahnete tento mp3 súbor (919kB).

2. decembra 1999 - kompletné výsledky ankety Slávik '99 :
Spevák : 1. Pavol Habera (43 700 hlasov), 2. Richard Müller (21 799 hlasov), 3. Robo Kazík (12 897), 4. Miroslav Žbirka (10 553), 5. Peter Nagy (7785), 6. Robo Opatovský (4836), 7. Vašo Patejdl (4814), 8. Pavol Hammel (3905), 9. Štefan Skrúcaný (3689), 10. Otto Weiter (3618)
Speváčka : 1. Jana Kirchnerová (35 127 hlasov), 2. Barbara Haščáková (30 112), 3. Marika Gombitová (16 194), 4. Katarína Hasprová (13 851), 5. Marcela Laiferová (7781), 6. Ingola (6296), 7. Darina Rolincová (4578), 8. Zora Kolínska (3499), 9. Beáta Dubasová (2913), 10. Sisa Sklovská (2781)
Skupina : 1. ELÁN (50 631), 2. I.M.T. Smile (27 346), 3. Senzus (20 555), 4. Noga & Skrúcaný (7315), 5. Lojzo (5536), 6. Gladiator (3759), 7. Vidiek (3585), 8. Team (3492), 9. Metalinda (2579), 10. Hex (2553)
Odkazy na články o ohlase na anketu Slávik '99 :
http://www.inzine.sk/clanok.asp?id_clanok=2602
http://www.inzine.sk/clanok.asp?id_clanok=2616

21. novembra 1999 - včera získal Paľo Habera v ankete Slávik '99 zlatého slávika v kategórii spevák. V klavírnom sprievode Juraja Tatára zaspieval novú pieseň Vietor v dlaniach z pripravovaného albumu love songov, ktorý výjde najskôr v lete až jeseni roku 2000.

14. novembra 1999 - dňa 20.11.1999 na TV Markíza bude vyhlásenie ankety Slávik '99. Tešíme sa na Paľa s čím sa nám predstaví. Na stránke sú niektoré odkazy na hudobné ukážky nefunkčné, pracujem na tom, aby bol tento nedostatok odstránený.

5. november 1999 - Dnes mám pre Vás nové informácie priamo od Paľa Haberu. Včera t.j. 4.11.1999 koncertovali v Banskej Bystrici na festivale Fest '99 spolu so skupinou Buty. Hrali tam len svoje staré hity.
 - Pripravovaný album Teamu vyjde v apríli až v máji roku 2000. Urobili už 6 nových pesničiek a nechali ich trochu "odležať" a zistili, že naozaj dobrá je len jedna. Takže bude ešte treba veľa roboty, aby bol album ako má byť. Momentálne idú znovu skúšať do Martina. Ako bonus na albume bude spoločná pesnička Teamu a hokejistov Jaromíra Jágra a Straku spievaná po česko-slovensky s názvom Všechno nebo nic. Textovo na albume bude tiež zmena, a to hlavne textami od Vlada Krausza, známeho textami pre I.M.T. Smile (Veselá pesnička, Čo ak atď.), Pehu, Barbaru Haščákovú (Hral na trúbku a iné). Hudobne by to mal byť pravý Team, čiže vynikajúce rockové pesničky, dobrá na gitarách založená hudba.
 - Na nový album bude nadväzovať aj koncertné turné po Slovensku a Čechách. Bude to však asi len po 5 - 6 koncertov na Slovensku a tak isto na v Čechách a budú vo väčších mestách. Aj úroveň bude tomu zodpovedať, bude to veľká show. Máme sa na čo tešiť. Organizačne bude koncerty organizovať produkčný dom Forza.
- Po albume Teamu sa Paľo chystá vydať CD s Love songami, čiže pomalé piesne o láske. Materiál na tento album je už zväčša hotový a vyjde asi tak okolo leta až jesene 2000.
 - V štúdiách na Kolibe sa nahrával pre TV Markíza Silvestrovský program, kde vystúpi skupina Team preoblečená v štýle skupiny zo 70-tych rokov Village People a zaspievajú prerobenú pesničku Lietam v tom tiež do štýlu Village People. Vraj je to super show, perfektne namaskovaný presne v štýle skupiny.
 - Najbližšie môžete Paľa vidieť hrať hokej proti českým tenistom 25.11. v Opave a 27.11. v Poprade.
 - Paľo sa tiež predstaví na vyhlásení futbalovej Jedenástky 1999 dňa 17.12.1999 v Ružomberku.

2. november 1999  - V dňoch 4. až 6. novembra 1999 sa v Banskej Bystrici uskutoční festival Fest '99 na ktorom sa okrem iných skupín a interpretov predstaví aj Team. Dúfam, že zahrajú aj niečo z pripravovaného nového albumu.

16. október 1999 - Tento pondelok sa dostal na trh nový album Barbary Haščákovej v produkcii Paľa Haberu a Juraja Tatára. Celý album nahrávali len oni dvaja okrem jednej skladby. Z albumu cítiť podobný dobrý zvuk, aký bol na Paľovom poslednom sólovom albume. Paľo je tiež spoluautorom hudby z prvého singla Posledný tanec. Na stránky som pridal obrázky z Miss '99, z vystúpenia Teamu v TV Nova v programe XXL a z relácie Vitajte na Markíze. Bližšie už vo fotogalérii.

23. september 1999 - Dňa 21.9.1999 sa Paľo zúčastnil na TV Markíza v diskusnej relácií Vitajte, ktorá bola na tému Popularita. Hovorilo sa tam o vplyve popularity na známe osobnosti, o presadení sa v zahraničí a pod. Zvukový zostrih Vám prinášam v tomto mp3 súbore. Odkaz na tento súbor nájdete aj v rubrike Ostatné - Články a rozhovory

20. september 1999 - Dnes vyšiel v denníku Práca rozhovor s Dušanom Antalíkom ("duša" Teamu) o pripravovanom albume Teamu. Známa je už aj zostava staronového Teamu. K stálym členom Dušan Antalík (gitary), Ivan Válek (basová gitara), Milan Dočekal (klávesy) pribudol bubeník Emil Frátrik a na klávesy si zahrá aj Juraj Tatár. A spev samozrejme Pavol Habera. Najpodstatnejšia informácia je tá, že nový album Teamu výjde až na jar 2000. Celý rozhovor nájdete tu.

8. september 1999 - Dňa 23.septembra 1999  sa v Banskej Bystrici uskutoční benefičný koncert pod názvom HVIEZDY sNAMI, kde vystúpi aj Pavol Habera. Okrem Paľa sa predstavia aj Jožo Pročko, Marcela Laiferová a ako hosť príde aj slávna skupina Boney M.

14.august 1999 na stránke sú kompletné všetky texty ku všetkým albumom, pridané boli aj tri ukážky z albumu Zhasni a svieť. Pridal som tiež Megamix od Teamu, ktorý odznel na Miss '99. Do fotogalérie som pridal niekoľko obrázkov z TV relácií.

7.august 1999 - noviniek zatiaľ nie je veľa, čaká sa na singel od Teamu. Na stránke som doplnil texty k prvému albumu Teamu. Jedna menej potešujúca správa sa týka zrušenia časti servera UAKOM, kde boli ukážky skladieb v RealAudio aj od Paľa Haberu.

17.júl 1999 - V stredu sa Paľo spolu s Petrom Nagyom zúčastnil na oslave a koncerte Karla Gotta k jeho šesťdesiatinám.
Na internete som objavil stránku inštrumentalistu Juraja Tatára, ktorý s Paľom intenzívne spolupracuje. Spolupracoval na albume Svet lásku má a na albume Habera. Škoda, že stránka je len v angličtine.

10.júl 1999 - do fotogalérie som pridal zopár obrázkov z TV relácií, ako napr. NOS 98, Slávik 98 a iné. Texty priebežne dávam na jednu stránku ku každému albumu, aby to bolo pokope. Na stránku sa môžete pripojiť aj cez tieto linky :
http://surf.to/Habera (link sa automaticky po chvíli prevedie na hlavnú stránku)
http://www.muzika.sk/habera (link sa automaticky po chvíli prevedie na hlavnú stránku)
http://members.xoom.com/Habera (priama adresa na stránku)

4.júl 1999 - na stránke som pridal zopár chýbajúcich textov, hlavne z albumu Habera 2. Keďže sa v mojom okolí nekonali žiadne koncerty Teamu nemôžem Vám k tomu nič bližšie povedať. Ak sa niekto z Vás zúčastnil na týchto koncertoch, budem rád ak sa mi ozve.

15.máj 1999 - na stránky som pridal informácie a jednu mp3 z muzikálu Jozef a jeho zázračný farebný plášť, tiež som pridal mp3 z vyhlásenia ankety NOS '98 Severanka (rapová verzia) a Ostrov márnych nádejí

1.máj 1999 - podľa informácií z jedného rádia vraj český herec Sagvan Tofi pripravuje spolu s Lukášom Vaculíkom film o zlodejoch, pravdepodobne niečo v štýle Kamarád do dešte. Čo je však na tomto zaujímavé, hudbu k tomuto filmu by mal robiť Paľo Habera. Neviem či to už s ním konzultovali, alebo je to len ich nápad, kto by to mohol robiť. Uvidíme a budeme sa tešiť.

18.apríl 1999 - na stránke pribudla nová pesnička Prvýkrát od Teamu s textom a mp3 zo súťaže Miss '99, kde bola odpremiérovaná. Taktiež pribudla mp3 pesničky Hrej až naveky láska z Miss Slovensko 1996 a taktiež fotky z tejto súťaže. Ďalej som pridal ukážku piesne od Avionu Výpravca vtákov a taktiež fotky k viacerým videoklipom Paľa Haberu.

16.apríl 1999 - Po telefonickom rozhovore s Paľom Haberom Vám môžem s potešením oznámiť niekoľko noviniek ohľadom jeho činnosti. Ako som minule spomínal Paľo Habera robí producenta pre Barbaru Haščákovú pre jej druhý sólový album, ktorý by mal vyjsť na jeseň tohto roku. Ako prvú skladbu majú pripravenú skladbu Posledný tanec, z ktorej budú dve verzie, jedna pomalá a jedna rýchla. Do rádií pôjde najskôr tá rýchla.
    Z pripravovaného nového albumu skupiny Team s Paľom Haberom sú hotové 4 pesničky, z toho 2 sú dobré a na ďalších bude treba ešte popracovať. Ale čo je najhlavnejšie už túto sobotu - 17.apríla bude odpremiérovaná nová pesnička Teamu s názvom Prvýkrát a to na TV Markíza na Miss '99 o 20:00 hod. Album ak bude dobrý vyjde už na jeseň, ale ak to ešte nebude super, tak je možné, že sa to oddiali až na jar 2000. Paľo povedal, že album nepustí na trh pokiaľ nebude perfektný.
    Na českej TV Nova sa Paľo predstaví 23.apríla 1999 v programe BABETA (BAviči BEz TAjností), kde sa predstaví zmesou zo svojho repertoáru. Okrem Paľa Haberu tu vystúpia Petr Kotvald s dcérou, Pavel Nový s dcérou, I.Hlas so synom, Jiřina Bohdalová a ďalší.
    4. alebo 5. mája 1999 bude tiež Paľo účinkovať v programe XXL na TV Nova.
Od 6. do 14.mája 1999 bude Paľo koncertovať po Slovensku spolu s Jurajom Tatárom a Jožom Pročkom, bude to asi 9 - 10 koncertov. Bližšie o tom zatiaľ neviem, ani Paľo mi nevedel presne povedať mestá, kde sa budú koncerty konať. Budem sa snažiť zistiť, kde sa to bude konať a potom Vám dám vedieť.
    Paľo asi pred mesiacom podpísal zmluvu s agentúrou Forza, ktorá ho teraz bude zastupovať. Pre účel Miss '99 urobil Paľo aj znelky (jingle) s Jurajom Tatárom.
    30.mája 1999 sa bude na počesť 25 rokov futbalového klubu umelcom Amfora konať futbalové stretnutie medzi Amforou a slovenským výberom osobností. Za slovenskú stranu to organizuje práve Paľo Habera.
    Na záver by som chcel poďakovať Paľovi Haberovi  za ochotu podeliť sa s nami o nové informácie a dúfam, že podobné množstvo noviniek Vám budem môcť prinášať aj častejšie.

14.marec 1999 - Činnosť 1.Fan Clubu v Humennom bola ukončená z dôvodu odchodu Kamila Kobáka na základnú vojenskú službu, ako aj z ďalších dôvodov. Na stránku som pridal album Double L & Vinyl Culture - Good Vibes: Remixes, kde sú aj remixy od Paľa Haberu.

1.marec 1999 - Pavol Habera bude robiť producenta pre nový sólový album Barbary Haščákovej, ktorý by sa mal objaviť v predaji niekedy na jeseň. Na stránku som pridal texty k albumu Fontána pre Zuzanu 2.

21.február 1999 - podľa najnovších správ má Pavol Habera už 6 hotových pesničiek z pripravovaného albumu skupiny Team. V ankete časopisu Maxisuper - Maxisuper Award '98 sa Pavol Habera v kategórii Maxisuper interpret '98 umiestnil na treťom mieste za Barbarou Haščákovou a prvým Petrom Nagyom. Sám sa zúčastnil (19.2.1999) na vyhlásení výsledkov. Mimochodom bol vkusne oblečený v čiernom a v tmavých jeansoch od Versaceho. V rámci noviniek tejto stránky som pridal stránku o albume Mary Stuart, kde má Paľo jednu vynikajúcu skladbu. A ozaj oslavujeme prvý rok úspešného fungovanie týcho stránok. Preto by som chcel poďakovať všetkým, ktorí sa aspoň časťou podielali na týchto stránkach, v krátkosti moje poďakovanie posielam hlavne Paľovi Haberovi (častejší kontakt by nezaškodil), Kayovi, Jimmimu, Dudovi, Kamilovi Kobákovi a ďalším.

5.február 1999 - dnes som náhodou pozeral reláciu Fayn, kde bol hosťom hudobný skladateľ Henrich a rozprávali sa o rockovej opere Mary Stuart. Doniesol aj CD na ktorom sú pesničky z tejto rockovej opery a je tam okrem iných aj skladba spievaná Paľom Haberom. Niečo tam spomínali, že Paľo tam hrá Kráľa Františka. Nič bližšie o tom neviem, akurát aj Henrich povedal, že je tam iba jedna pieseň od Paľa, ale že stojí za to. Potom som sa pozrel na internetovú predajňu CD Music Media Shop www.cdshop.sk, kde sa daný titul nachádza a stojí 505 Sk.Okrem Paľa Haberu tam spieva napríklad Barbara Haščáková, Anton Popovič a ďalší.

25.január 1999 - pridal som na stránku rozhovor s Paľom Haberom uverejnený na CD časopisu CD Tip 10/98, rozhovor je vo formáte obrázkov jpg (screenshoty) a tie sú zbalené do zipu. Touto cestou chcem poďakovať spoločnosti CD Tip Multimedia za povolenie uverejnenia tohoto rozhovoru.
Na stránky som tiež pridal obrázky samotných CD nosičov a niektoré obrázky z bookletov a zadných strán obalov CD.

10.január 1999 - dnes som počul rozhovor s Dušanom Antalíkom (frontman skupiny Team) na rádiu Žilina v hitparáde Trikolóra. Rok 1998 bol pre členov skupiny v znamení dokončovania vlastných projektov, prípadne v produkovaní iných kapiel. Vraj už o mesiac by mal vyjsť prvý maxisingel, na ktorom by mali byť 3 až 4 pesničky. Ešte pred vydaním nového albumu začne koncom mája až začiatkom júna koncertná šnúra. Samotný album vyjde až v októbri 1999 na ktorý nadviaže opäť koncertné turné. Na Vianoce plánujú 3 vianočné koncerty. Album bude klasicky Team-ovský, nebudú chýbať známe veľmi dobré vokály, pribudnú aj nové prvky v hudbe. Texty budú mať na starosti známi textári Teamu Daniel Hevier a Peter Uličný, je možné, že tam bude aj text aj od iného autora.

21.december 1998 - Dnešný Nový Čas uverejnil článok, kde je okrem iného aj komentár spolu s rozhovorom s Paľom Haberom ohľadom jeho víťazstva v ankete Slávik '98. Okrem vysvetlenia dojatia Paľa Haberu pri ďakovných vetách sa v ňom píše o novom Team, ktorý by mal vyjsť až v septembri 1999, prvé pesničky však môžu poslucháči očakávať už na jar.

19.december 1998 - Gratulujeme Paľovi Haberovi k zisku zlatého Slávika 98. V kategórii spevák vyhral jednoznačne s počtom hlasov 22 270, pred Robo Kazíkom a Mekym Žbirkom, ktorí dokopy získali menej hlasov ako Pavol Habera. Na záver zaspieval Zvonárovu pieseň. Cenu za prvé miesto 60 tisíc korún venoval detskému domovu. V kategórii speváčka vyhrala  Barbara Haščáková pred Marikou Gombitovou a Marcelou Lajferovou.

16.december 1998 - Paľo mi upresnil niektoré informácie ohľadom platne Tribute to Elán, ktorú pripravujú spolu s Jurajom Tatárom. Pavol Habera :"Tribute to Elán je platňa, kde budú staré pesničky Elánu spievať noví speváci, ale len známi speváci. Všetky budú nanovo nahrané a trochu ináč prearanžované a to budeme robiť my dvaja s J.Tatárom."
Ďalej som sa ho opýtal na plánované koncerty v Štúdiu S, tie boli odložené na iné obdobie, teraz má dosť inej práce.
Nezabudnite v piatok 18.12.1998 pozerať na TV Markíza vyhlásenie ankety Slávik 98, na ktorej sa Paľo aj napriek iným plánom (mal hrať hokej v Dolnom Kubíne) určite zúčastní, PolyGramu na tom veľmi záleží, aby sa zúčastnil tohoto vyhlásenia, a preto držte palce. Dúfam, že to jednoznačne vyhrá.

6.december 1998 - Paľo sa zúčastnil na akcii pre deti z detských domovov Úsmev ako dar. Zaspieval pesničku Hrdzovlasá a ako bonus Je to vo hviezdach. Podľa informácií z rádia Nitra bol veľmi skúpi na slovo. Z nových informácií prezradil, že nový Team bude mať nového bubeníka z Ostravy. Záznam z koncertu by mala odvysielať STV na Vianoce.

24.november 1998 - po dlhšom čase sa mi ozval Paľo Habera s novými informáciami :
Paľo opäť začína robiť nové pesničky, v decembri ide do Martina cvičiť nové pesničky na nový album TEAMu.
V sobotu 28.11.1998 bude Paľo spolu ďalšími slovenskými osobnosťami hrať v Púchove exhibičný zápas v hokeji proti českým tenistom.

22.november 1998 - včera (t.j. 21.11.1998) sme na STV mohli sledovať vyhlásenie ankety Slovenský slávik 1998, ktorú usporiadala neslávna agentúra Oklamčák Production. Celý program bol nadmieru opäť trápny, nezúčastnil sa tam opäť ani jeden z umiestnených, a pripadalo mi to ako nemastná-neslaná diskotéka za účasti kamier a plátna, kde sa premietali videoklipy. Len tak mimochodom kategóriu spevákov vyhral Pavol Habera, druhý bol Miro Žbirka a tretí Peter Nagy (zaujímavé, že minulý rok v tej istej ankete vyhral), medzi speváčkami prvá Marika Gombitová (ani si nepamätám kedy naposledy mala novú pesničku, to Paradiso je už asi dosť staré), druhá Barbara Haščáková a tretia Ingola. No a najväčší gól bolo zaradenie skupiny Senzus na druhé miesto v kategórii skupín. Niežeby nebola tak populárna, ale ten žáner myslím do takejto ankety nepatrí. Prvý bol Elán a tretí Maduar. A ani zaradenie zahraničných skupín tam myslím nemá čo robiť. Ani sa preto nečudujem agentúre Forza, ktorá zorganizovala podobnú anketu s názvom Slávik '98, ktorú bude vysielať TV Markíza 18.decembra. Predpokladám, že to bude mať omnoho lepšiu úroveň za účasti ocenených.

14.november 1998 - pred pár dňami vyšiel nový koncertný vianočný album Paľa Haberu a Petra Dvorského. Názov CD je Vianočné koncerty a obsahuje 18 skladieb, ktoré boli nahrané na živých koncertoch 1.12.1997 v Bratislave a 3.12.1997 v Košiciach spolu s Košickou štátnou filharmóniou pod vedením dirigenta Rudolfa Geriho. Na albume sú i prerobené skladby pre filharmóniu ako Severanka, Hrdzovlasá a Pieseň lásky (Lovesong z Fontány pre Zuzanu 2).

2. november 1998 - ohlasovaná anketa Slávik ´98 organizovaná agentúrou FORZA je v plnom prúde. Anketové lístky uverejňuje denník Nový čas, týždenník Markíza a mesačník Maxisuper. Budem rád, ak podporíte Paľa svojím hlasom. Výsledky ankety budú vyhlásené 18.decembra v priamom prenose z galavečera na televízii Markíza.

5.október 1998 - dnes som na STV na obed pozeral reprízu z udeľovania cien Zväzu autorov a interpretov Grammy Slovensko 1997 (neviem preto bližšie kedy a kde sa akcia konala). Paľo sa zúčastnil na vyhlásení a predával ceny pre interpretov, ktorí zvíťazili v kategóriách, ktoré minulý rok vyhral Paľo. Z posledného Paľovho albumu bol nominovaný Peter Uličný ako autor textu Týždeň má sto dní, a F.A.Brabec ako režisér tohto videoklipu. Paľo okrem iného povedal, že sa momentálne venuje hlavne svojej rodine a začne práce na novom albume Teamu. Albumom roka sa stal album skupiny HEX Ultrapop, skupinou roka Gladiator.

1.september 1998 - sľúbené informácie, tak ako mi ich napísal Paľo :
S Jurom Tatárom ideme nahrávať Tribute to Elán. Staré pesničky v podaní súčasných spevákov. Vydáva Polygram vo februári. Práce na novom Teame začnú v novembri. Vyjde na jar 1999.

27.august 1998 - Paľo spolu s kolegami z Teamu pracuje na nových pesničkách pre nový album Teamu, ktorý vyjde na budúci rok a ktorý by mal byť podporený aj koncertným turné v roku 1999. Ďalšie informácie by mali byť k dispozícii o niekoľko dní.

19.júl 1998 - Paľo sa po dlhšom čase opäť objavil na televíznej obrazovke a to konkrétne na televíznej show STV Bondiáda, kde zaspieval Zvonárovu pieseň. Ako bolo vidno Paľov účes, síce možno nie cielene, ale predsa dostáva výzor ako pred ostrihaním pri vyjdení posledného sólového albumu. Vlasy už má po plecia a ani briadku už nemá.

20.jún 1998 - Po absolútnom neúspechu a hanbe ankety Slovenský slávik 1997 organizovanej agentúrou Oklamčák Production, sa agentúra FORZA rozhodla po dohode médiami vyhlásiť anketu Slávik 1998. Nebude to prebiehať celoročne po mesačných anketách s koncoročným vyhlásením výsledkov, ale anketa bude prebiehať od 1.10.1998 do 30.10.1998. Anketné lístky budú v denníku Nový Čas, týždenníku Markíza a mesačníku Maxi Super. Vyhlásenie výsledkov bude v polovici decembra odvysielané v priamom prenose na TV Markíza. Dokonca sa uvažuje o prepojení prenosov s Českým slávikom, ktorý sa koná v ten istý deň.

10.jún 1998 - v mesačníku Maxi Super vyšiel rozhovor s Paľom Haberom o plánoch do budúcnosti. Plánovaný album Teamu sa ešte netočí a vyjde najskôr až na jar 1999. V septembri chystá u pána Lasicu v Štúdiu S premiéru "unplugged" programu, kde bude pravidelnejšie hrávať spolu s partiou muzikantov. Viac si môžete prečítať v časopise Maxi Super 6.

8.jún 1998 - v týždenníku Plus 7 dní č.23 vyšiel rozhovor s Paľo o všeobecných veciach. O hudbe sa veľmi nehovorilo. O plánovanom CD s Teamom ani slovo. Rozhovor si môžete prečítať tu, alebo potom neskôr v rubrike Ostatné - Články z novín a časopisov na týchto stránkach.

Začiatkom mája Paľo Habera pokrstil v bratislavskom Hoteli Dunabe album Ivany Christovej s názvom Ivana. Ivana (Miss Československo 1989) účinkovala už v Paľovom klipe Je to vo hviezdach.

25.apríla 1998 - sa zúčastnil na vyhlasovaní ankety TV Markíza NOS 98 - Nepolitická osobnosť Slovenska. Bol nominovaný spolu s Petrom Nagyom a Barbarou Haščákovou na cenu Spevák roka 1998. Zaujímavosťou bolo, že každý nominovaný si mal vymyslieť na spolunominovaných nejakú úlohu, ktorú majú splniť. Barbara si vymyslela na Paľa, aby zaspieval nejakú rapovú pesničku a po anglicky, Paľo potom spustil pieseň Severanka v rapovej úprave,
s pozmeneným textom. Vrátil jej to tým, že si dal zaspievať pieseň Do It od Barbary po slovensky. Peter Nagy chcel od Paľa, aby zaspieval jeho pesničku Waikiki Raga. Paľo zasieval kúsok z refrénu a potom povedal, že viac sa mu nepodarilo rozlúštiť text. Peter Nagy za to musel tancovať na svoju pesničku v štýle Nagy osemdesiate roky. Víťazkou sa stala Barbara Haščáková.

18. apríla 1998 - vystúpil Pavol Habera spolu s Petrom Dvorským na Miss Slovensko 1998 v divadle Andreja Bagara v Nitre (príde aj Karel Gott s Darinou Rolincovou, Meky Žbirka s Barbarou Haščákovou, Jiří Korn s Ivetou Bartošovou), ktorý bude moderovať opäť Milan Lasica. Hodinu pred začatím súťaže Miss Slovensko 1998 sa konal v divadle A.Bagara v Nitre hodinový program firmy PolyGram, na ktorom bola udelená Paľovi Haberovi a Júliusovi Kinčekovi ako prvý krát v histórii na Slovensku dvojitá platinová platňa za album Svet lásku má.

12.apríla 1998 oslavuje Pavol Habera 36.narodeniny. Pripájame sa k gratuláciám a želáme veľa úspechov v pracovnom i osobnom živote.

31. marca 1998 - Paľo si pozrel tieto stránky a skonštatoval, že sú výborné, dokonca sa mu vraj páčia viac ako stránky Goja Slovakia. Takéto povzbudenie určite poteší, ale sebakriticky musím priznať, že hlavne grafická časť týchto stránok ešte nie je to pravé. 
Paľo bol hosťom v relácii TV Markíza Vitajte doma. Rozhovor sa týkal prevažne Paľových športových záľub, teda tenisu, hokeju, futbalu a volejbalu. Škoda, že sa v nej viac nevenovali Paľovej hudobnej tvorby a plánom do budúcnosti. Nakoniec potvrdil aj nečestné jednanie pri vyhlasovaní Slovenského slávika 1997.
Pavol Habera sa koncom marca vrátil z dovolenky na ostrove Mauritius (ostrov vedľa juhoafrického ostrova Madagaskar)

7.marca 1998 - v ankete Kamaward ´97 sa umiestnil Pavol Habera na druhom mieste za Erikom Arestom, tretí bol Peter Nagy

Marec 1998 - v ankete Maxi Super Award´97 zvíťazil Pavol Habera, druhý bol Peter Nagy a tretí Robert Opatovský

Marec 1998 - Na novom albume Laca Lučeniča sa objavil aj remix pesničky Paľa Haberu Výsluch svedomia z posledného sólového albumu a tiež pesnička Som v tom z prvého albumu Teamu.

Marec 1998 - Pavol Habera zvíťazil v ankete Šarm 1997 v kategórii Spevák. Na vyhlásení sa nezúčastnil a ani sa mu nečudujem, lebo úroveň programu bola veľmi úbohá a pripomínalo mi to skôr zjazd HZDS. Ďalšia sólová platňa vyjde asi tak za dva roky (rok 2000). Pripravovaný album so skupinou Team vyjde až na budúci rok a na ten istý rok je plánované aj koncertné turné s Teamom.

Február 1998 - Prvá www stránka zaoberajúca sa komplexne hudobnou tvorbou Pavla Haberu (t.j. tieto stránky :).