Súkromie Paľa Haberu

Rodina

        Keďže je známe, že Paľo Habera nerád publikuje svoje súkromné a rodinné informácie nebudem toto jeho želanie porušovať. Takže len krátko:
bývalá manželka - Naďa Haberová, pracuje pre vládnu agentúru, ktorá hľadá zahraničných investorov pre Slovensko. Momentálne je na stáži v USA v Los Angeles.
dcéra - Zuzana (nar.1984) - spolu s mamou je v USA, kde študuje na High school
Paľo Habera býva v rodinnom dome neďaleko Bratislavy (v dome má aj vlastné nahrávacie štúdio).

Záľuby

Hudba - jeho obľubený interpreti sú najmä Phil Collins, Sting, Kula Shaker, Red Hot Chilli Peppers a iný

Šport - je to hlavne futbal, tenis, hokej a volejbal. Na strednej škole hrával aktívne volejbal. Paľo je členom futbalového klubu osobností hercov a spevákov Amfora. Vídať ho tiež na tenisových a hokejových zápasoch osobností. Keď bol v roku 1995 v Austrálii odfotografoval sa so svetovou tenisovou jednotkou Petom Samprasom. Veľmi dobre sa pozná aj s našou tenisovou jednotkou Karolom Kučerom, ako aj s najlepšou českou tenistkou Janou Novotnou, čo potvrdzujú aj ich spoločné fotky, ktoré uvidíte keď kliknete na ich mená.

Psi - Paľo už ako chlapec túžil mať psa, tento sen sa mu splnil až ked sa presťahoval do Bratislavy a tam si do svojho domu kúpil nemeckého ovčiaka, ktorého pomenoval Astor a má ho dodnes.

Motorky - Paľo je členom Harley Davidson Clubu v Bratislave. Vlastní motorku Kawasaki 750 Vulcan, japonský model amerického Harleya. Možno ju vidieť v Paľovom klipe k piesni Candy, kde účinkoval aj jeden člen klubu.