Novinky :

21. máj 2001

Dnes Vám prinášam ohlas od Moniky Nagyovej z koncertu Lucie Bílej v Bratislave 17.5.2001, kde ako hosť vystúpil aj Paľo Habera.
V článkoch nájdete aj starší rozhovor z Paľom Haberom, ktorý mal pôvodne vyjsť v časopise Spark, ale nestalo sa tak. Poslal mi ho Nicolas Krofta. Obom autorom ďakujem.


17. máj 2001

Dnes odštartovala slovenské turné Lucie Bílá s názvom Lucie na Bílo, kde ako hosť vystúpi aj Paľo Habera a Hana Zagorová. Všetci traja interpreti boli dnes hosťami v relácii Doma s Markízou na TV Markíza. Na otázku či bude v najbližšom čase koncert Teamu v Bratislave Paľo odpovedal, že nevie kedy bude. Koncerty vraj budú zatial v Českej republike.
Z akordov pribudol akord k piesni Dajte ma do cely, z muzikálu Jozef a jeho zázračný plášť. Doplnil som aj informácie k prvému albumu Teamu (autorov skladieb a textov). Ospravedlňujem sa za nefunkčnosť liniek na hudobné ukážky, z dôvodu nefunkčnosti serverov, kde boli umiestnené. Ak máte možnosť priestoru na umiestnenie týchto ukážok, napíšte mi.


17. apríl 2001

V predaji je už dlho očakávaná reedícia prvého albumu skupiny Team 1.
Skupina Team získala za album Team 7edem zlatú platňu, sólovému albumu Paľa Haberu Boli sme raz milovaní sa vedie ešte o čosi lepšie.

10. apríl 2001

Na stránku som pridal štyri promo fotky z albumu Boli sme raz milovaní (poďakovanie patrí Martine z Universal Music). V rubrike akordy nájdete nové akordy k piesňam S tebou bez teba a Ženská menom panika.

3. apríl 2001

Najnovší rozsiahly rozhovor s Paľom Haberom vyšiel v aprílovom vydaní mesačníka EMMA. Čo sa týka toho bratislavského koncertu neviem presne o čo ide, termín som našiel na internete (vďaka Luksovi).


26. marec 2001

Po dlhšom čase prichádzajú opäť novinky. Videoklip k piesni Boli sme raz milovaní už beží v hudobných reláciách. Ohľadom koncertov, podľa informácií z relácie Sedmička na STV na ktorej spolupracuje produkčný dom Forza, by mali byť koncerty v máji po celom území Slovenska. Avšak vo Forze ešte presne nevedia termíny ani miesta konania koncertov. Z relácie nebolo jasné či pôjde o koncerty Teamu alebo sólové koncerty.
Plánovaná reedícia albumu Team 7edem v Českej republike (majú sa naň nahrať dve nové skladby) sa odkladá na neskôr, lebo teraz tam prebieha promo kampaň na Paľov sólový album Boli sme raz milovaní.
Z akordov na stránke pribudli akordy k Paľovým piesňam Ten čo chýba a Východy slnka v tvojich očiach. Obrázky z albumu Boli sme raz milovaní som všetky preskenoval na kvalitnejšom scanery, takže už to vyzerá lepšie.


19. február 2001

Podľa informácií z Nového času, Paľo nedávno natáčal nový videoklip k piesni Boli sme raz milovaní, z rovnomenného albumu. Režisérom klipu je mladý 23 ročný Tomáš Straka. Klip sa natáčal neďaleko Devínskej kobyly asi dva kilometre od hradu Devín. V klipe Paľo kráča bosý po koncertnom krídle, boli použité aj zábery z  lietadla.


7. február 2001

V rubrike Články a rozhovory pribudol jeden článok od Barbory Bednaříkovej, kde popisuje priebeh koncertu Teamu v Březolupech 23.12.2001. Do fotogalérie pribudla fotka Paľa Haberu ako moderuje spolu s Adrianou Sklenaříkovou súťaž krásy Ria modelka roku 2000 z júna 2000.
Ohľadom koncertov - plánuje sa spoločné turné Paľa Haberu a Lucie Bílej na Slovensku. Zatiaľ nič bližšie k tomu neviem. 
Produkčný dom Forza vydal novú podpiskartu skupiny TEAM. Zatiaľ je ešte nemám, keď ju budem mať, dám ju na stránku. Tiež očakávam promo fotky k príležitosti vydania albumu Boli sme raz milovaní.


18. január 2001

Na stránku som pridal rozhovor s Paľom Haberom z časopisu Slovenka č.51/2000 z 18.12.2000. Tiež som pridal zopár fotiek do fotogalérie.
Dávnejšie avizované natočenie pokračovania rozprávkovej série Rozprávky s Markízou Snehová kráľovná sa doposiaľ nenatočilo a zatiaľ sa o tom ani neuvažuje.
Paľo podľa najnovších informácií nebude hrať v muzikály Hamlet.
Na jar by mal vyjsť album Team 7edem v Českej republike v reedícii s dvoma bonusmi, s novými skladbami. Ktoré to budú, kedy presne a či to vyjde aj na Slovensku sa zatiaľ nevie.
Ak sa vám tieto stránky páčia a máte nejakú svoju stránku, môžete na ňu pridať malú ikonku s linkom na túto stránku, prípadne veľký klasický baner. Ďakujem.


3. január 2001

Vítam všetkých návštevníkov tejto stránky v novom tisícročí a verím, že zachováte svoju priazeň k tejto stránke.
Počas Vianoc (25. - 27.12.) ste mohli na STV 2 sledovať trojdielnu reláciu Vlastnými slovami, kde sa hovorilo s Paľom Haberom o jeho kariére. Bohužiaľ o tejto relácii som sa dozvedel tiež neskoro, tak som Vám o tom nemohol dať informáciu. Ja som ju tiež sledoval až od druhej časti.
Z tejto relácie som pridal ukážky anglických piesní Teamu z rokov 1989 - 1990, a to pieseň Change a I give you my heart.
Z akordov pribudol akord ku piesni Svet lásku má. Ohľadom muzikálu Hamlet a účinkovaní Paľa Haberu v ňom Vám zatiaľ neviem nič bližšie povedať. Taktiež o ďalších koncertoch Teamu zatiaľ neviem nič, ale keď to zistím tak to samozrejme dám na stránku.

20. december 2000

Kto bol na včerajšom vianočnom koncerte Teamu v Martine určite toho neľutoval. Nechýbal som tam samozrejme ani ja. Po rozdaní darčekov pre deti z detského domova v Necpaloch a po propagačnom vystúpení tanečnej skupiny, ktorá prestavila športové oblečenie prišiel na rad očakávaný koncert. Team sa predstavil v plnej sile vo svojom rodnom meste v takmer pôvodnej zostave (miesto Boba Kantora hral na klávesoch Juraj Tatár). Plná športová hala na Podháji dala najavo, že na Team sa nezabúda. Zahrali takmer všetky svoje staršie hity, zopár hitov zo sólových albumov Paľa Haberu a dve piesne z posledného albumu 7edem (Krátke lásky, Vojny mužov so ženami). Paľo mal veľmi dobrú náladu a bolo na ňom vidno, že mu koncertovanie chýbalo. Po takmer dvoch hodinách kvalitnej hudby a po prídavku sa koncert skončil. Vstupné bolo myslím priateľné 90 Sk. Dúfajme, že na budúci rok sa Team predstaví aj v iných mestách na Slovensku a Čechách.


18. december 2000

Pridal som zopár nových akordov k piesňam Ak nie si s nami, Má to správny spád, Ženy v bielom, Vitajte do zlých čias. Pokusne som pridal videoklip Týždeň má sto dní vo formáte ASF. Chcel by som pridať aj verziu RealVideo, preto ak má niekto skúsenosti s umiestňovaním súborov tohoto typu napíšte mi.


6. december 2000

Trochu starší rozhovor (23.11.2000) s Paľom Haberom o jeho hraní v muzikáli Hamlet si môžete prečítať v internetovom vydaní českého denníka Slovo.
Pri akordoch pribudol akord Zkus jenom žít.


4. december 2000

Najnovší rozhovor s Paľom Haberom si môžete prečítať na servery albumcity.sk. Trochu som zmenil a doplnil obrázky pri videoklipoch. Pribudli tiež nové akordy k piesňam Prvé ráno a Umrieme na spomienky.


22. november 2000

Na stránku som pridal fotky z TV relácií z roku 2000, medzi inými aj zo Slávika 2000.


21. november 2000

Dnes sa Paľo Habera zúčastnil na natáčaní silvestrovského programu pre TV Nova.
Paľo Habera sa predstaví 25.11.2000 v budove SND v Bratislave na vyhlásení Ceny Tatra banky za umenie, kde vystúpi v programe spolu s ďalšími slovenskými a českými spevákmi. Je veľmi pravdepodobné, že s Luciou Bílou zaspievajú duet Zkus jenom žít. Záznam z podujatia odvysiela STV 16.12.2000 o 21:40 hod.
Na stránke pribudlo zopár nových akordov napr. Keď dievča ti dáva kľúč, O lásku sa musíš báť, Vojny mužov so ženami, Všetko bude dobré. Taktiež som doplnil niekoľko nových článkov a rozhovorov s Paľom Haberom pre noviny, kde sa prevažne rozprávajú o novom albume Boli sme raz milovaní a o ankete Slávik 2000.
Doplnil som tiež 16 obrázkov z videoklipu skupiny Team Krátke lásky (sú tie najdlhšie).


Slávik 2000 - spevák (počet hlasov) :
1. Jožo Ráž 31 612 2. Paľo Habera 21 903 3. Richard Müller 7495 4. Robo Kazík 6644 5. Miro Žbirka 5589
Slávik 2000 - skupina (počet hlasov) : 1. Elán 34 396 2. I.M.T. Smile 18 092 3. Senzus 11 743 4. Iné Kafe 7454 5. Team 5884


20. november 2000

V ankete Slávik 2000 skončil Pavol Habera na druhom mieste, pred Richardom Müllerom a za prvým Jožom Rážom. Medzi skupinami skončil Team na piatom mieste. Na stránku som pridal obrázky z CD Boli sme raz milovaní, a taktiež som pridal rozhovor Paľa Haberu pre český Magazín Právo z 21.10.2000. Ďakujem Luksovi za zaslanie rozhovoru.


13. november 2000

V prvom rade by som Vám chcel odovzdať pozdrav a poďakovanie priamo od Paľa Haberu, ktorý ďakuje všetkým návštevníkom stránky, ďakuje za príspevky v knihe návštev a hlavne Vás chce ubezpečiť, že všetky príspevky číta, bohužiaľ z časových dôvodov sa mu nedarí na ne odpovedať.
Z noviniek, do rádií je nasadený singel z nového albumu Boli sme raz milovaní Kým pri mne spíš. Klip zatiaľ ešte nie je natočený, Paľo má veľa vystúpení, hlavne do konca mesiaca v Čechách. Dobrá správa pre priaznivcov Paľa Haberu v Českej republike, nový sólový album Boli sme raz milovaní vychádza aj v Českej republike v rovnakom termíne ako na Slovensku, čiže ohlasované polročné meškanie sa nekoná.
Paľo sa tento mesiac má ísť pozrieť do Prahy na muzikál Hamlet, aby vedel čo ho čaká, keď bude hrať tento muzikál na Slovensku.
Zatiaľ sú pozastavené promo aktivity ohľadom Team 7edem, aby mal priestor nový album o láske Boli sme raz milovaní. Avšak na jar sa môžeme tešiť na rozšírené vydanie albumu Team 7edem, kde budú pravdepodobne dve nové pesničky, tie by mali byť klasické Teamovské rockové razantné pesničky, z doby prvých albumov Teamu.
Je možné, že pred Vianocami budú nejaké koncerty Teamu aj na Slovensku, zatiaľ viem o 19.12.2000 v Martine v športovej hale Podháj o 19:00 hod.
24.11.2000 bude Paľo vystupovať v uzavretej spoločnosti v Košiciach pre firmu pravdepodobne Léčiva.
Nezabudnite v sobotu 18.11.2000 na Markíze sledovať vyhlásenie ankety Slávik 2000. Výsledky sú do poslednej chvíle utajené, dokonca ani Paľovi nechceli povedať ako to skončilo. V prvej pätici je medzi spevákmi samozrejme nasadený Paľo Habera, medzi skupinami sa medzi prvú päťku prebojoval Team.
Tento mesiac má ísť Paľo natáčať do TV Prima program Caruso Šou, českú obdobu slovenských Slávikov na ulici.
Zmenili sa aj zopár termínov a miest koncertov Teamu, bližšie si to všimnite na začiatku noviniek.

8. november 2000

Dnes som doplnil texty hudobné ukážky mp3 k novému albumu Paľa Haberu Boli sme raz milovaní.

7. november 2000

Nový album Boli sme raz milovaní je už v predaji. K albumu som stihol pridať len polovicu textov, v najbližšom čase ich doplním všetky, ako aj hudobné ukážky vo formáte mp3. Zatiaľ nemám naskenovaný obal albume, dúfam že sa mi to najbližšom čase podarí. Musím však povedať, že okrem piesní je aj obal albumu veľmi vydarený s peknými fotografiami, pekne ladený do sivo-tmavozelenej farby.
V pondelkovom vydaní denníka Národná obroda vyšiel rozhovor s Paľom Haberom o novom albume. Aj v sobotňajšom vydaní denníka Republika vyšiel rozhovor s Paľom o novom albume Boli sme raz milovaní a o všeličom inom.
Pre prerábanie servera kronika.sk zatiaľ nefunguje Kronika návštev.

2. november 2000

Nový album Boli sme raz milovaní sa už dá objednať cez www.cdshop.sk, a podľa informácií na tejto stránke sa pesnička č.11 volá Umrieme na spomienky. Uvidíme ako sa bude nakoniec volať. Taktiež som objavil v tomto obchode novú výberovku Koniec dobrý, všetko dobré II, kde je aj nová skladba Príď ma nájsť z nového albumu Boli sme raz milovaní. Presný dátum vydania nového albumu Boli sme raz milovaní však zatiaľ neviem.
Na stránku do fotogalérie som pridal novú podpiskartu Paľa Haberu, ktorú vydalo vydavateľstvo Forza.
24.10.2000 bola na TV Nova v programe Lucie na bílo premiéra novej piesne Paľa Haberu a Lucie Bílej Zkus jenom žít.
Informácia o koncertoch - koncerty tohto roku budú len tri a to len v Českej republike. Sú to koncerty skupiny TEAM :

22.12. Brno, Boby centrum
23.12. Březolupy


Staršie novinky z obdobia október 2000 až po február 1998